Geslaagd? Deel jouw moment met ons!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Leerlingen van diverse middelbare scholen in Meierijstad horen vandaag of ze geslaagd zijn. Landelijk gezien zijn er ruim 217.000 scholieren die, misschien niet allemaal, in spanning op dat verlossende telefoontje wachten.

Afgelopen week waren wij bij het Fioretti College en Zwijsen College in Veghel en het Elde College in Schijndel om verslag te doen van de verschillende gala’s. Mooie momenten die veel reacties opleverden.

Wij dagen je uit om een mooie foto op te sturen om te laten zien dat je geslaagd bent. Leg dit moment vast en deel het met ons. Stuur je mooiste foto naar [email protected] en wij gaan zorgen voor een mooie college. Vermeld wel even je school erbij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden