Ticketverkoop Buffelrun Tribute Festival loopt als een speer!

Foto: pixabay.com

Over 2 maanden is de 1e editie van het kleinschalige Buffelrun Tribute Festival. Kleinschalig maar niet minder spectaculair. De kaartverkoop overtreft nu al de verwachtingen!

“Blijven vernieuwen. Dat proberen we als organisatie elk jaar te doen. Ook in 2019. Wat zou passen in het weekend van de inmiddels regionaal bekende Buffelrun, ander zijn en toch opvallen. Wat zou Boerdonk opnieuw op de kaart zetten? Na lang wikken en wegen viel de keuze op de 1e Buffelrun Tribute Festival”, aldus Antoon Donkers.

Queen, Abba en Doe Maar kwamen als favoriete tribute bands naar voren. Contacten werden gelegd en contracten getekend. Een extra podium werd vastgelegd zodat iedereen continu van de bands kan genieten. Ene band klaar? De andere kan starten.

Queen-Tribute-Band-896x504   Abba-Tribute-Band-896x504   Doe-Maar-Tribute-1

Als dank voor hun hulp en steun zijn vrijwilligers en sponsoren op de gastenlijst geplaatst. De organisatie hoopt op ongeveer 1000 bezoekers maar 2 maanden voor aanvang vlilegen de tickets over de toonbank en staat de teller nu al op 750. Het lijkt er dus op dat ze een gezellige muzikale avond gaan krijgen. Het 1e Buffelrun Tribute Festival kan niet anders dan een succes worden.

Tickets

Wilt u deze unieke avond bijwonen? Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl U betaalt dan wel servicekosten voor Paylogic. Wilt u deze besparen? Ga dan langs bij Hart van Bourdonck. Daar kunt u tijdens openingstijden tickets voor de voorverkoopprijs van € 12,50 aanschaffen. Kaartjes aan de dagkassa kosten € 15,00.

Noteer 16 augustus a.s. in uw agenda. Het 1e Buffelrun Tribute Festival. Super gezellig!

'

Reacties

article
22826
Ticketverkoop Buffelrun Tribute Festival loopt als een speer!
Over 2 maanden is de 1e editie van het kleinschalige Buffelrun Tribute Festival. Kleinschalig maar
https://meierijstad.nieuws.nl/2019/06/15/ticketverkoop-buffelrun-tribute-festival-loopt-als-een-speer/
2019-06-15T18:38:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2019/06/15182443/Concert-896x504.png
Boerdonk, Buffelrun, Buffelrun Tribute Festival, Meierijstad
Nieuws