The Space in Veghel komt met iets nieuws!

Foto: The Space

Tijdens het Noordkade Festival, op zondag 30 juni, opent The Space, Axe Throwing Veghel. Opnieuw een bewijs van het feit dat ze bij The Space niets liever doen dan mensen verrassen en uitdagen om nieuwe dingen te proberen.

In hun indrukwekkende industriële silo van maar liefst 35 meter hoog kom je vanzelf onder de indruk van deze geweldige sport uit Amerika. Waarbij het erom gaat een bijl met volle kracht op een doelwit te slingeren. En vergis je niet, daar komen nog heel wat skills bij kijken. Zeker als je gaat voor het dubbele killshot, waarbij je met twee bijlen tegelijk gooit.

Officiële opening

Wethouder Van Rooijen durft het aan en verricht op zondag 30 juni om 14.00 de officiële opening. Inderdaad, met een hakbijl gaat hij officieel het lint doorhakken.

Wees erbij en beproef meteen je geluk. Men weet het zeker: ook jij gaat voor de bijl.

Geplaatst door The Space op Woensdag 19 juni 2019

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden