Officiële opening van het Belgische Jumbo-kantoor

Foto: Jumbo Supermarkten

Afgelopen donderdag vierde supermarktketen Jumbo officieel de opening van het Belgische kantoor in Brasschaat. Momenteel werken er 36 medewerkers aan de uitrol van de bekende Nederlandse supermarkt in België. Een bijzonder avontuur voor het familiebedrijf Jumbo, dat nu start met het aanwerven van 70 werkkrachten per winkel.

Jumbo wil het Belgische supermarktlandschap vernieuwen. Eind 2019 openen de eerste Belgische Jumbo-supermarkten in Rijkevorsel, Pelt en Lanaken. In 2020 komen daar nog zo’n 12 tot 15 supermarkten in Vlaanderen bij. Op termijn ziet Jumbo potentieel voor ruim 100 winkels in België. De uitbouw van de Belgische organisatie begon in 2018. Inmiddels telt Jumbo België 36 collega’s.

Jumbo Supermarkten

“Jumbo is een familiebedrijf dat groot is geworden door altijd de klant op één te zetten en de verwachtingen continu te overtreffen. Net als in Nederland, wil Jumbo ook van de Belgische klanten Jumbo-fans maken, door van boodschappen doen een feest te maken. We denken ons goed te kunnen onderscheiden van andere Belgische supermarkten. Want bij Jumbo hoeven klanten niet te kiezen tussen prijs, assortiment of service, maar vinden ze alles in één supermarkt”, vertelt Peter Isaac, Managing Director van Jumbo België.

De meeste rollen op het hoofdkantoor zijn intussen ingevuld. De komende maanden focust Jumbo zich op het aantrekken van collega’s voor de drie Belgische winkels. Per winkel moeten zo’n 70 arbeidsplaatsen ingevuld worden. De vacatures voor de winkels in Pelt, Lanaken en Rijkevorsel zijn te vinden op jumbowerkt.nl/belgie.

02-PB-Officiele-opening-van-het-Belgische-Jumbo

03-PB-Officiele-opening-van-het-Belgische-Jumbo
CEO Frits van Eerd en managing director Peter Isaac poseren met hun personeel voor het zojuist geopende Jumbo kantoor in Brasschaat.
'

Reacties

article
22985
Officiële opening van het Belgische Jumbo-kantoor
Afgelopen donderdag vierde supermarktketen Jumbo officieel de opening van het Belgische kantoor in Brasschaat. Momenteel
https://meierijstad.nieuws.nl/2019/06/24/officiele-opening-van-het-belgische-jumbo-kantoor/
2019-06-24T13:12:44+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2019/06/24130931/01-PB-Officiele-opening-van-het-Belgische-896x504.png
Jumbo, Jumbo België, Jumbo Supermarkten
Nieuws, Zakelijk