Jubileumeditie zonnig volleybaltoernooi Skunk on the Beach groot succes!

Foto: Skunk

Afgelopen zaterdag en zondag vond voor de vijfde keer het eerder zo succesvolle volleybaltoernooi Skunk on the beach plaats. Op de Hazelberg, op een prachtige locatie tussen twee vijvers, vond op 10 velden gedurende het hele weekend het toernooi plaats. Waar op zaterdag de beoefende spelers in verschillende niveaus streden om de bovenste plekken werd op zondag door de jeugd en recreanten gestreden.

Aan het eind van een zonnige zaterdag werden net voor de barbecue kon beginnen nog enkele spannende finales gespeeld met de beste teams van de ruim 80 deelnemers. Bij de dames waren de “Beachbabes” duidelijk de beste. Bij de heren-midden was het zeer verrassend “Steffie und Franzel” die er met de winst vandoor ging. Bij de heren-hoog was “Zespo” overduidelijk de betere deze dag.

Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019

Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019

Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019

Op zondag werd er gespeeld door de jeugd en recreanten. Met bijna 200 deelnemers gedurende de dag was dit een zeer gezellige en drukke dag. Het bereiken van de finale was dan ook extra moeilijk. Bij de C-Jeugd ging Apollo-Mill 1 er met de beker vandoor gaan. De B-A finale werd gewonnen door team “Klein maar fijn”. In een druk bezet recreanten-veld kon uiteindelijk met het kleinste verschil mogelijk Team BRUH! de felbegeerde beker binnenslepen.

Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019

Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019

Terugblik

Skunk kan terugkijken op een zeer gezellig, zonnig en sportief weekend. Ondanks de hitte werd er een goed niveau gehaald en zat de sfeer er goed in. De datum voor komend jaar zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

Skunk on the Beach 2019 Skunk on the Beach 2019

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen