Veiligheidswaarschuwing Jumbo Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel (allergenen)

Foto: jumbo.com

Jumbo haalt per direct de Jumbo Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel met EAN 8718452253470 en THT 12-08-2019 uit de schappen. Het allergeen ei staat niet op de verpakking. Door een productiefout is het verkeerde product (Fijn Gekruide Balletjes) in de verpakking terecht gekomen.

Hierdoor is de ingredieĢˆntenlijst niet juist. In de Fijn Gekruide Balletjes is ei gebruikt, terwijl dit niet op de ingredieĢˆntenlijst staat.

Het consumeren van het product kan een gevaar vormen voor mensen met een ei-allergie. Mensen die geen ei-allergie hebben, kunnen het product gewoon consumeren. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug.

Jumbo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden