Zomerse ontmoetingen in Bibliotheek Veghel

Foto: Bibliotheek Veghel

Tijdens de zomerperiode zijn er in Bibliotheek Veghel op vrijdagochtend zes Zomerse Ontmoetingen. Tijdens deze bijeenkomsten staat steeds een ander onderwerp centraal. Daarover gaat dan ‘het gesprek van de dag’.

In de zomervakantie stoppen veel cursussen of andere wekelijkse activiteiten. Veel familieleden zijn op vakantie. De Zomerse Ontmoetingen zijn bedoeld om toch even gezellig een kopje koffie te drinken en andere mensen te ontmoeten.

Onderwerpen

De onderwerpen die besproken worden zijn bijvoorbeeld vakantie, Tour de France en 75 jaar bevrijding. Een vrijwilliger zorgt dat er genoeg is om over te praten en dat iedereen die dat wil kan deelnemen aan het gesprek. Mensen die liever gewoon luisteren naar de verhalen van anderen zijn natuurlijk ook welkom.

De Zomerse Ontmoetingen vinden plaats in Bibliotheek Veghel op 19 juli, 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus en 23 augustus, steeds van 10.00-11.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden