Zondag Live in De Afzakkerij: Circle J

Foto: Cultuurcafé De Afzakkerij

Elke zondagmiddag is er live muziek te beluisteren in cultuurcafé De Afzakkerij aan de Noordkade in Veghel. Wekelijks weer een andere stijl. Aankomende zondag op het podium: Circle J.

Circle J serveert een explosieve mix van folk en punk – met doedelzak, banjo, mandoline, tin whistle en een neiging tot wanordelijkheid – die men het beste heet en luid consumeert en wegspoelt met bier. De aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers is een perfect recept gebleken om bij te feesten, drinken, dansen en het beest uit te hangen, en hun albums zijn steeds goed beoordeeld door recensenten en zowel door folk-punk fans als feestliefhebbers met gejuich ontvangen. Dus slijp je strijdbijl, trek je danslaarzen aan en doe mee met Circle J in een lekker potje folk-punk. Je zult dansen en zweten als een hondsdolle ork en de rest van de week shanties neuriën.

Circle J heeft opgetreden op vele podia en festivals in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland, waaronder Tivoli Utrecht, Paradiso Amsterdam, Melkweg Amsterdam, 013 Tilburg, het Paard Den Haag, Oosterpoort Groningen, Rockhall (LU), Wild at Heart Berlijn (DE), Bevrijdingsfestival Utrecht, het Endorse it in Dorset festival (UK), Puelles Rock (ES), Festival Mundial Tilburg en Paaspop Schijndel.

Bezetting

Tomba – zang en bas

Edje- gitaar en zang

Jasper – banjo, mandoline en zang,

Marianne – doedelzak, tin whistle, dwarsfluit en zang

Thom – drums

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden