‘Veghel Wandelt’ is er helemaal klaar voor

Foto: Veghel Wandelt

Veghel Wandelt is tijdens de vierdaagse van Nijmegen van 16 juli t/m 19 juli, elke dag aanwezig op de bekende verzorgingsposten op ± 10 km voor de finish. In Bemmel op de Plak, Beuningen op de Hoge Waldweg, Groesbeek op de Zevenheuvelenweg en in Malden op de Rijksweg, altijd aan de rechtse kant van de weg.

De spullen van Veghel Wandelt die bij Tinie van de Sanden, de Stapperij opgeslagen liggen, worden weer opgehaald en dan kan de bus geladen worden.

“We gaan iedere dag in een Fiat bus gesponsord door autobedrijf van de Dungen, naar de locatie 10 km voor de finish, maar eerst halen we ‘s morgens om 7.00 uur de verse broodjes op, die gesponsord worden door Hutten Catering”, aldus Anja Maurix. “De flesjes water die we iedere dag bij ons hebben zijn gesponsord door de Jumbo Foodmarkt en op vrijdag in Malden worden de wandelaars verwelkomt met een lekker deuntje door ‘T Kumt en krijgen de wandelaars van Veghel Wandelt een mooie bos gladiolen aangeboden door Intratuin. De Milky Ways gesponsord door Mars, liggen iedere dag voor de broodnodige energie klaar op de verzorgingspost, waar iedereen kan genieten van een lekker kopje koffie, thee, bouillon, broodje, snoepje, fris en natuurlijk de Brabantse gezelligheid.”

De verzorgingspost, een plek om even te rusten, anderen te ontmoeten, een praatje te maken en om je op te laden voor de laatste 10 kilometer.

Veghel Wandelt

Nieuwsgierig geworden?

Kijk eens op de website van www.veghelwandelt.nl naar alle mooie foto’s en wordt ook enthousiast. De kosten voor deelname aan Veghel Wandelt bedraagt € 15,= voor 4 dagen verzorging, incl. een button van Veghel Wandelt 2019.
Schrijf je op de eerste dag in Bemmel nog even in, dan geniet ook jij van al deze gezelligheid, je hoeft niet uit Veghel te komen om er bij ons bij te horen.

IEDEREEN is WELKOM.

Het team van Veghel Wandelt verzorgingsposten, kijkt er naar uit om er voor jullie weer een geweldige Nijmeegse 4-daagse 2019 van te maken. Dus kom gezellig langs één van deze dagen op de verzorgingspost.

Veghel Wandelt

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden