1e dag van de Nijmeegse Vierdaagse, ‘Veghel Wandelt’ stond vandaag in Bemmel

Foto: Anja Maurix | Veghel Wandelt

Vandaag was de start van de Nijmeegse Vierdaagse. De vrijwilligers van ‘Veghel Wandelt’ staan dagelijks zo’n 10 kilometer voor de finish om wandelaars, die zich ingeschreven hebben bij ‘Veghel Wandelt’, nog even aan te moedigen en te voorzien van koffie, thee of ander lekkers.

Bestuurslid van ‘Veghel Wandelt’, Anja Maurix, bericht ons dagelijks vanaf de post.

“Het was super mooi weer voor de wandelaars, voor de mensen die kwamen kijken en voor de vrijwilligers van de verzorgingspost was het in het begin van de dag aan de frisse kant. De wandelaars waren allemaal enthousiast en hadden er ook weer heel veel zin, iedereen met een big smile te mogen ontmoeten op de verzorgingspost van “Veghel Wandelt” is geweldig”, aldus Anja. “De eerste wandelaars waren al om 10.00 uur bij onze post, dat is heel erg snel. De laatste passeerden om 14.30 uur”.

Morgen, woensdag, staat de verzorgingspost van ‘Veghel Wandelt’ in Beuningen aan de Hogewaldstraat 1c. “Alle wandelaars zijn weer welkom, dus kom gezellig kijken en kletsen”.

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden