2e dag van de Nijmeegse Vierdaagse, ‘Veghel Wandelt’ stond vandaag in Beuningen

Foto: Anja Maurix | Veghel Wandelt

Vandaag was de 2e dag van de Nijmeegse Vierdaagse. De vrijwilligers van ‘Veghel Wandelt’ staan dagelijks zo’n 10 kilometer voor de finish om wandelaars, die zich ingeschreven hebben bij ‘Veghel Wandelt’, nog even aan te moedigen en te voorzien van koffie, thee of ander lekkers.

Bestuurslid van ‘Veghel Wandelt’, Anja Maurix, bericht ons dagelijks omtrent dit schitterende evenement.

“Vanmorgen vroeg vertrokken naar Beuningen nadat we de verse  broodjes hadden opgehaald bij Hutten Catering. Fantastisch weer vandaag in Beuningen, wel wat aan de warme kant voor de wandelaars, daarom kwamen ze vandaag ook allemaal wat later binnen”.

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Roze woensdag

“Het was vandaag de roze woensdag, dus heel veel in roze geklede wandelaars. Een genot om te zien, hoe ze zijn uitgedost”.

Het was weer een geweldige mooie dag, heel veel vrolijkheid, heerlijke muziek, dansende en zingende wandelaars in een woord TOP,  de vrijwilligers van “Veghel Wandelt” zijn tevreden en hebben ook genoten vandaag.

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Nijmeegse Vierdaagse dag 2

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden