3e dag van de Nijmeegse Vierdaagse, ‘Veghel Wandelt’ stond vandaag op de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal

Foto: Anja Maurix | Veghel Wandelt

Vandaag was de 3e dag van de Nijmeegse Vierdaagse. De vrijwilligers van ‘Veghel Wandelt’ staan dagelijks zo’n 10 kilometer voor de finish om wandelaars, die zich ingeschreven hebben bij ‘Veghel Wandelt’, nog even aan te moedigen en te voorzien van koffie, thee of ander lekkers.

“We hadden weer prima weer vandaag op de Zevenheuvelenweg, het was gezellig, veel muziek en natuurlijk weer heel veel wandelaars”, aldus Anja Maurix.

“Veghel Wandelt” had de eerste heren wandelaars Mari en Toon om 10.45 uur bij de verzorgingspost, enthousiaste mensen en het lopen ging ze prima af. Niet veel later kwam ons Ine binnen bij de post, de eerste vrouw en zo volgde er nog velen tot dik 15.30 uur. Dan moet iedereen ook wel weer vertrekken, want anders zijn ze niet op tijd binnen om zich af te melden in Nijmegen ook al is het bij onze post nog zo gezellig.”

Dag 4

“Morgen rijden we in onze mooie Fiat bus, die gesponsord is door Fiat van den Dungen naar Malden. De verzorgingspost van “Veghel Wandelt”  staat aan de Rijksweg. Vrijdag  de laatste dag van een mooie Nijmeegse Vierdaagse, worden ze binnen geblazen door het dweilorkest ’t  Kumt. De gladiolen, die gesponsord zijn door Intratuin Veghel  staan voor alle wandelaars van “Veghe  Wandelt” klaar, dat hebben ze zeker verdient. Nog een laatste broodje van Hutten Catering,  een kopje koffie en een flesje fris water van de Jumbo Foodmarkt, wat gezelligheid samen en dan op pad voor de laatste kleine 10 kilometer. Dan kunnen ze genieten in Nijmegen waar ze via de ‘Via Gladiola’ de finish bereiken en hun Vierdaagse kruisje in ontvangst mogen nemen”.

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Nijmeegse Vierdaagse dag 3

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden