Project Flower Power van Carin Simons begint vorm te krijgen

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Vorig jaar, tijdens Fabriek Magnifique, bracht kunstenares Carin Simons uit Wijbosch inwoners van Meierijstad in beweging door mee te werken aan haar project ‘MeierWIJstad’. Dit jaar komt ze met een nieuw project, ‘Flower Power’. In het kader van 75 jaar vrijheid wil zij, samen met inwoners van onze gemeente, de voormalige stortplaats De Vlagheide, kleur geven.

Zij roept inwoners op mee te helpen om bloemen van afval te maken. Bloemen die symbool staan voor feest en vrijheid. Inmiddels heeft ze, middels diverse workshops die ze gegeven heeft, al zo’n 200 bloemen. Deze stonden tot voor kort bij haar in de tuin en zijn afgelopen maand overgeplaatst naar, hoe kan het ook anders, een heuse bloemenkas. Bloemisterij Cor van Schie aan de Udenseweg in Veghel bood haar aan om, de bloemen die inmiddels klaar zijn, op te slaan in één van de kassen op het terrein aldaar.

Meedoen

Mocht u, individueel of in groepsverband, mee willen doen met dit project, kijk dan voor meer informatie op de website www.meierwijstad.nl.

Flower-Power-op-de-Vlagheide-2019-01

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden