“VEGHEL WANDELT” tijdens de 4-daagse van Nijmegen 2019

Foto: Veghel Wandelt

De 4-daagse van Nijmegen zit er weer op. “Veghel  Wandelt” kijkt terug op fantastische dagen van een geslaagde 4-daagse met verzorgingsposten in Bemmel, Beuningen, Groesbeek en Malden. De vier posten lagen elke dag rond de 10 km voor de finish. Onze wandelaars werden door een enthousiast team elke dag verwelkomt op de verzorgingspost van “Veghel Wandelt”.

De wandelaars hebben 4 dagen prachtig weer gehad, iedere dag droog een lekker zonnetje en af en toe een heerlijk briesje. Er waren bij  “Veghel Wandelt” weinig uitvallers dit jaar en iedereen was zeer gemotiveerd om toch maar weer dat felbegeerde kruisje te halen. De verzorgingspost  van “Veghel  Wandelt” stond weer op de zelfde plaatsen als vorig jaar.

Veghel-Wandelt-2019

Overzicht van dag tot dag

De eerste dag  in Bemmel op de Plak, is het heerlijk  onder de boompjes, iedereen was al vroeg binnen vanwege het heerlijke wandel weer, even genieten bij de verzorgingspost en dan naar Nijmegen, waar ze al vroeg binnen kwamen.

De tweede dag in Beuningen was het weer ietsje warmer  en kwamen de wandelaars ook allemaal wat later binnen, even genieten van een kopje koffie, bouillon, broodje of een versnapering en  even samen zijn, genieten van elkaars verhalen en dan de laatste  8 km  naar Nijmegen.

De derde dag op de Zevenheuvelenweg was het al weer wat warmer, maar als ze dan bij onze verzorgingspost zijn is de weg naar Nijmegen nog maar dik 6 km., dus niet zo lang meer. Even uitrusten en tijdig  vertrekken om op tijd binnen te zijn in Nijmegen.

De vierde en laatste dag in Malden,  altijd een feest. De wandelaars werden de verzorgingspost binnen gespeeld door het blaasorkest `T Kumt uit Veghel, waar wethouder Jan Goijaarts uit Meierijstad, de wandelaars op stond te wachten met een prachtige bos gladiolen en met alle wandelaars nog even op de foto ging.  Er werd gedanst, gelachen, lekker bij gekletst, wat gegeten en gedronken en dan fit en met vol goede moed richting Via Gladiola.

Veghel Wandelt

Veghel Wandelt

Team

Het team vrijwilligers van de verzorgingspost van Veghel wandelt, kijkt terug op 4 fantastische dagen tijdens de 4 daagse van Nijmegen, het was weer een   “ TOP TEAM”. Anja, Henk, Willy, Ria, Hans, Francien en Jan, bedanken alle wandelaars die met ons samen genoten hebben van deze 4 mooie dagen. De wandelaars werden iedere dag  verwend en even in het zonnetje gezet door deze vrijwilligers.

Wandel je in 2020 de 4-daagse van Nijmegen, sluit je dan aan bij “Veghel Wandelt” en geniet ook van de gezelligheid, de goede verzorging en de leuke contacten.

Wil je alvast genieten of nagenieten van de 4-daagse van 2019, kijk dan even op de website en je ziet hoe het er aan toe gaat op de verzorgingspost van “ Veghel Wandelt”.  www.Veghelwandelt.nl

“VEGHEL WANDELT” BEDANKT de SPONSOREN

  • Autobedrijf van den Dungen,  voor het beschikbaar stellen van een prachtige Fiat-bus.
  • Hutten Catering, iedere dag verse broodjes voor de wandelaars.
  • Jumbo Foodmarkt, voor alle water wat nodig was met deze warme dagen.
  • Intratuin, voor de prachtige gladiolen voor de intocht over de Via Gladiola.
  • De Stapperij, voor de financiële- en materiële ondersteuning.
  • Mars, voor de Milky Ways voor de broodnodige energie.
  • Blaasorkest `T Kumt , voor de prachtige muziek en gezelligheid op de vrijdag in Malden.
  • Meierijstad.nieuws.nl, door iedere dag een stukje te plaatsen over  “Veghel Wandelt”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden