Tweede editie Beursvloer Meierijstad

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Na het succes in 2018 zal op 7 oktober a.s. de tweede editie van Beursvloer Meierijstad plaatsvinden. Tijdens Beursvloer Meierijstad komen vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties bijeen om te kijken of ze elkaar ondersteuning kunnen bieden in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen. Dit alles gebeurt natuurlijk met gesloten beurs.

De eerste Beursvloer Meierijstad trok op 17 april 2018 ruim 200 deelnemers naar ROC De Leijgraaf in Veghel. In de goed gevulde aula ontmoetten aanbieders en vragers van ondernemend en maatschappelijk Meierijstad elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 125 matches. De maatschappelijke waarde van de vrijwilligersuren, materialen en expertise bedroeg € 257.466 en daarmee was de wens voor een volgende editie geboren.

Beursvloer-Meierijstad-bewerkt Beursvloer Meierijstad 2018

Gratis Beursvloertraining Effectief Matchen

Voor alle maatschappelijke organisaties uit Meierijstad die deelnemen aan de Beursvloer of van plan zijn om hieraan deel te nemen, organiseert Beursvloer Meierijstad een gratis Beursvloertraining ‘Effectief Matchen’ op dinsdag 3 september 2019 van 19.00-21.30 uur. De training vindt plaats in Sint-Oedenrode.

Mocht u nog twijfelen of deelname aan Beursvloer Meierijstad interessant is voor uw organisatie, kom dan zeker naar de training. U leert er niet alleen hoe u kunt samenwerken met het bedrijfsleven maar ook wat de Beursvloer voor uw organisatie kan betekenen.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

https://beursvloermeierijstad.nl/training

Beursvloer Meierijstad

Reacties