Selectie heren Skunk compleet

Foto: Skunk Veghel

Nadat enkele weken geleden bekend werd dat Martin Janssen samen met Joop Janssens, de trainer en coach van afgelopen seizoen, komend jaar de Veghelse heren onder de hoede gaat nemen, kan de club nu melden dat het team compleet is. 9 van de 10 spelers van afgelopen seizoen blijven het naar de eerste divisie gepromoveerde team trouw en Skunk kan daar nog een drietal spelers aan toevoegen.

Wouter van de Ven keert na een jaar eredivisie en een jaar topdivisie terug op het oude nest en is dus na twee jaar afwezigheid weer terug bij de Veghelse heren. Bij Matthijs Rijken begon het na een jaar “volleybal-sabbatical” weer te kriebelen en voegt zich eveneens bij het team. Als laatste komt Robert de Waal over van het tweede team, vorig jaar al met regelmaat een vaste waarde in het eerste en dit jaar definitief speler van het eerste team.

Verwachting

Met deze brede selectie verwacht de technische staf een team te hebben dat goed mee kan draaien in de eerste divisie. Komende week starten de trainingen en over twee weken begint het oefenprogramma. Op 21 september beginnen de Veghelse heren de competitie tegen Sliedrecht sport.

Skunk-Matthijs-Rijken
Mathijs Rijken
Skunk-Robbert-de-Waal
Robbert de Waal
Skunk-Wouter-van-de-Ven
Wouter van de Ven

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden