Grote stroomstoring Poort van Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zondagochtend 25 augustus omstreeks 09.30 uur werden het tankstation en de winkels op de Poort van Veghel getroffen door een grote stroomstoring. Enexis is al een aantal uren bezig om de oorzaak te achterhalen van deze storing.

De filiaalmanagers van de Gamma en de Praxis werden direct in kennis gesteld en informeerden daarop direct de beveiliging. Ook de politie werd in kennis gesteld.

Korting

Klanten worden vriendelijk te woord gestaan door het personeel van beide bouwmarkten. De Praxis biedt haar klanten water en vers fruit aan. Tevens krijgt men daar een korting van 10% op hun aankopen als men vandaag, als de storing opgelost is, terugkomt.

25-08-2019-Stroomstoring-Poort-van-Veghel-01

25-08-2019-Stroomstoring-Poort-van-Veghel-03

25-08-2019-Stroomstoring-Poort-van-Veghel-02

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden