2e Fight Cancer Night brengt ruim 44.000 euro op!

Foto: Antoon Donkers | Meierijstad Fight Cancer Night

Wat een spektakel. Een kickboksgala in de open lucht maar in een fantastische ambiance en met een gemoedelijke sfeer. Ook de 2e Fight Cancer Night werd een gigantisch succes.

Na het succes van vorig jaar leek het evenement niet te kunnen worden overtroffen. Hoe anders liep het op 17 augustus 2019. Al vroeg druppelden de eerste bezoekers binnen en om exact 20.45 uur barstte het spektakel los. Na het openingswoord van wethouder van Rooijen kregen drie deelnemers de 1250 bezoekers muisstil met hun motivatie waarom ze de ring in gingen. Vervolgens werd Jeroen Post geïntroduceerd als ringspreker en kwam Joop Ubeda met zijn team van juryleden het terrein op.

Onder de begeleiding van presentator Jeroen Post werden de Fighters van 2019 de boksring in geloodst. Elk onder begeleiding van zijn of haar eigen opkomstfilm en muziek. 3 rondes van exact 1,5 minuut stonden op het programma. Na de generale repetitie op donderdag steeg de spanning met de minuut voor de deelnemers. Met een entourage van 1250 bezoekers was dat ook wel te begrijpen. De 12 deelnemers gingen vervolgens ook vol voor de winst. Opgehitst door de trainers en het publiek. Wat een spektakel.

Fight Cancer Night

Na afloop waren de meningen van zowel publiek als deelnemers dan ook unaniem. Een supermooie ervaring vonden de deelnemers het. De opkomst, de adrenaline en de strijd, het publiek, geweldig gewoon. En het publiek? Zij hebben zich tot in de late uurtjes nog vermaakt en gaven aan volgend jaar zeker weer terug te komen. Als klap op de vuurpijl werd ook nog eens bekend gemaakt dat het opbrengst voor Kika en Fight Cancer ruim 40.000 euro was. Dat maakte de avond compleet. Afgelopen week werd dat bedrag nog vermeerderd met de opbrengst van de inzamelingsactie van Woonmeij. Daarmee komt de totale opbrengst op 44.000 euro. Ongelooflijk.

Wilt u meer informatie? Of wilt u zich al aanmelden voor de volgende editie in 2020? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden