Inschrijving Veghelse Quiz 2019 geopend

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vrijdag 13 december is de Veghelse Quiz 2019! Je leest het goed: vrijdag de 13e. Wordt deze editie nóg spannender dan de voorgaande edities?

De Veghelse Quiz is een quiz die je speelt op een zelfgekozen locatie. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken die tot je beschikking staan. Eén teamlid haalt het quizboek aan het begin van de avond op in de Bibliotheek. Voor 23.00 uur moeten alle opdrachten ingeleverd zijn. Soms moet je op een bepaald tijdstip op een bepaalde locatie zijn voor een speciale opdracht. Voor andere vragen moet je in je omgeving op zoek naar de juiste personen of aanwijzingen. Sommige vragen zijn echte doe-opdrachten, andere opdrachten zijn meer voor de denkers. Tip: probeer een team van minimaal tien personen samen te stellen met mensen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden en interesses.

Meedoen

Stel alvast een team samen, bedenk een leuke teamnaam en wijs iemand aan als teamcaptain. Inschrijven kan tot 13 november. Het werkt als volgt:

  • 1. Vul dit formulier vóór 13 november volledig in.
  • 2. Maak het inschrijfgeld à € 15,- per team over op het rekeningnummer van Bibliotheek Meierijstad: IBAN NL26 RABO 0180450433 onder vermelding van: “VQ, teamnaam” (bijvoorbeeld: “VQ, De Wijsneuzen”).
  • 3. Zodra dit binnen is en je per mail een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen, is je inschrijving definitief.
    (Deze bevestiging ontvang je niet direct. Dit kan even duren, omdat niet dagelijks alle inschrijvingen verwerkt worden)

LET OP: vul bij e-mailadres en telefoonnummer de contactgegevens in waarmee jullie tijdens de quizavond bereikbaar zijn.

Tips

Nieuws en tips over de Veghelse Quiz 2019 worden gedeeld via Facebook en Twitter. Volg deze om op de hoogte te blijven!

Wil je zelf iets kwijt over de Veghelse Quiz? Gebruik dan #VQ2019 of tag: @BibliotheekVeghel op Facebook en @BiebVeghel op Twitter.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden