Aado organiseert Oldtimer toertocht

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op zondag 8 september 2019 organiseert Oldtimerfriends Aado uit Veghel een toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder. De Aado-Meierijstad toertocht is een landelijke en bosrijke route en de toertocht is ongeveer 90 kilometer. Dit jaar staat deze tocht in het teken van de bevrijding van Meierijstad, 75 jaar geleden.

In deze toertocht zal een gedeelte van de route worden opgenomen welke de bevrijders, 75 jaar geleden, ook hebben gereden. De start van de oldtimer toertocht is om ca. 11.30 uur vanaf de Markt in Veghel. Inschrijven en opstellen van de klassieke auto’s kan vanaf 10.00 uur op de Markt in Veghel. Tussen 10.00 uur en de start kan men de oldtimers bezichtigen, Naast de leden van Oldtimerfriends Aado kan iedereen met een oldtimer van 25 jaar en ouder zich inschrijven voor deze Aado-Meierijstad toertocht.

De oldtimers vertrekken om ca. 11.30 uur en komen in de loop van de middag weer terug op de Markt in Veghel en daar worden ze ingehaald met de klanken van “Die Drei Dörfer Musikanten”. De foto welke van de oldtimers wordt gemaakt kan dan opgehaald worden in de Citroën HY, (bestelbus van Aado), op de Markt.

Inschrijven

U kunt zich voor deze rit inschrijven bij de Citroën HY (bestelbus van Aado), die vanaf 10.00 uur op de Markt staat. Deelnemers krijgen na terugkeer ook een mooie foto als herinnering aan deze rit die € 15,00 per auto kost. (prijs is voor het routeboek, een herinneringsschildje, twee consumptiebonnen en een foto van uw oldtimer). Voor Aado-leden is deze rit gratis.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor niet-leden om zich op 8 september als lid aan te melden van Oldtimerfriends Aado. Voor het totaalbedrag van € 45,00 is men dan lid van deze Oldtimerclub tot 1 januari 2021 en kan men deze Meierijstad toertocht gratis meerijden.

Vooraf inschrijven voor deze rit is ook mogelijk door uw naam/adres/tel. nr. en kenteken vooraf op te geven op [email protected] of via onze website www.aado.nl Uw inschrijfnummer, routeboek e.d. kan dan op 8 september opgehaald worden bij de Citroen HY (bestelbus van Aado), op de Markt in Veghel, waar u ook kunt betalen.

Oldtimer toertocht Aado

Oldtimerfriends Aado

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden