Bakkerij van Leur’s bakfietsteam gaat de Col du Calibier op voor de CliniClowns

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Het Bakkerij van Leur’s bakfietsteam bestaande uit banketbakker Eelco Wanrooij, broodbakker Peter van de Ven en chauffeur Paul van Mullem, zijn vanaf januari in training voor de Alpentocht. Deze tocht wordt gehouden op 7 september a.s. Zij fietsen de Col du Calibier in Frankrijk op en steunen daarmee de CliniClowns.

500 sporters gaan deze berg wandelend, hardlopend of fietsend bedwingen. Het Van Leur’s bakfietsteam zal deze 35 kilometer lange beklimming fietsend afleggen.

Logo-van-Leurs-bakfietsteam Van-Leurs-bakfietsteam

Uitzwaaiavond

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel was er, naast de vele donaties die men reeds ontvangen had van diverse sponsoren, zaterdagavond een ‘uitzwaaiavond’ in cafĂ© De Gouden Leeuw in Veghel.

Dankzij de komst van vele vrienden en bekenden, de gulle koop/uitgave van consumptiebonnen, de opbrengst van het Rad van Fortuin, met vele mooie prijzen beschikbaar gesteld door diverse ondernemers, was de avond een enorm succes.

Deze week reist het gezelschap af naar Frankrijk. Wij van meierijstad.nieuws.nl wensen de heren veel succes!

Alpentocht

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden