Spanning en sensatie bij finaledag jeugd clubkampioenschappen de Krekel

Heerlijk weer, volle tribunes en veel spannende wedstrijden tijdens de finaledag van de Jeugd Clubkampioenschappen Tennis bij Tennis & Padel De Krekel. Er waren finales in veel verschillende categorieën: Rood (de kleine aanstormende talenten), Oranje, Groen en Geel.

• De rood kinderen speelden, net als vrijdagmiddag, de laatste wedstrijdjes tegen elkaar. Na een spannende finale met scheidsrechter kon er maar één de beste zijn. Jeslin van de Broek was iedereen de baas en nam de wisselbeker in ontvangst. The best of the rest van de categorie Rood was Nikki Wijnands.
  • In de categorie Oranje ging de finale tussen Quinten van Zon en Rens vd Linden. Quinten was hierin de sterkste speler.
  • Categorie Groen had de voorgaande week al zijn poulewedstrijden gespeeld, waardoor duidelijk werd dat de finale tussen Noemie Bruijns en Joost vd Kerkhof zou worden gespeeld. Noemie was mentaal erg sterk en won in 2 sets met 4-1 4-0  en mag zichzelf clubkampioen groen noemen.
  • Categorie Geel, de oudste jeugd t/m 17 jaar. Na de voorgaande wedstrijden van afgelopen week, werd de finale gespeeld tussen Ferm Koppelmans en Tristan Tunnissen. Tristan won met overtuiging 6-1 6-0.
  • De dubbels werden gespeeld in de categorie groen en geel. Winnaars zijn Joost vd Kerkhof en Nick Post. Zij wonnen in een drie sets van Jynthe Kalkman en Noemie Bruijns.
  • In de categorie t/m 17 jaar werden Tristan Tunnissen en Lieke van Berlo kampioen. Zij versloegen in 2 sets Ferm Koppelmans en Mark Donders.

Tennis-Padel-De-Krekel

Na alle finales werd er ‘price shooting’ georganiseerd. Alle kinderen mochten proberen de bal in de hoepel te slaan en in de hoepels lagen leuke prijzen. Iedereen ging aan het eind van de dag met een mooie medaille en een gave sportprijs naar huis.