Kom Kuussegat kuuizzen tijdens Kuussepruuve en win!

Foto: Maranco Christiaans

Ook Kuussegat kan niet achterblijven. Zaterdagavond 21 september om 20.30 uur in café ‘t Hart op de Veghelse Markt is het zover: In navolging van de succesvolle Veghelse Quiz, gaat de carnavalsvereniging de Kuussegatters een ‘Ludieke Kuuiz’ houden.

Deze kuuiz vindt plaats tijdens het Kuussepruuve, de traditionele openingsavond van het carnavalsjaar. Laatste onderdeel van de kuuiz is het ontcijferen van het nieuwe motto van het Kuussegat voor het komende carnaval.

Nie inhaauwe!

Voor Hannes d’n Derde en zijn adjudanten Ad en Niels is het Kuussepruuve één van de laatste officiële gelegenheden. Het is maar de vraag of er echt afscheid genomen wordt van het motto van afgelopen carnaval ‘Haauwt oe eige nie in!’.

Meld je team aan voor de Kuuiz

Het wordt een gezellige avond waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Je hoeft geen lid van de carnavalsvereniging te zijn om mee te kunnen doen. Er is één prijs te verdienen: gratis drank en hapjes op deze avond voor je hele team! De Kuuiz neemt ongeveer 45 minuten tijd in beslag. Deelname is gratis.

Wil je meedoen als team van maximaal 6 personen, dan kun je je team tot uiterlijk 15 september aanmelden via de mail:  [email protected].

kuussepruuve

kuussepruuve

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden