Theaterkoor Stem zingt op bevrijdingsfeest

Foto: Theaterkoor Stem

Na een paar weken van betrekkelijke rust (weinig zang maar veel werk achter de schermen) is Theaterkoor Stem weer begonnen met de repetities. Nog 7 maanden en dan is de première van de eigen geschreven muziektheatervoorstelling Vlucht Naar De Vrijheid die in het teken van vrijheid en bevrijding staat. Tijdens de eerste repetitie is het logo van de productie gepresenteerd. En daarbij hoort natuurlijk taart!

Komende maanden wordt gestart met de spelrepetities onder leiding van regisseur Anne-Sofie van der Weijden. Uiteraard wordt de zang niet vergeten want op 15 september een voorproefje geven van de nieuwe voorstelling. Tijdens het bevrijdingsfeest “Dansen voor de Vrijheid” in Sint-Oedenrode zal een aantal van de nieuwe liedjes uit de show worden gezongen tijdens een optreden op het plein voor de Sint Martinuskerk. Daarnaast staan er verschillende activiteiten op het programma om de broodnodige financiële middelen te vergaren die nodig zijn om een productie als deze rond te krijgen. Zo zal er op 7 november a.s. een sponsordiner worden georganiseerd, is er in de maand september de Jumbo statiegeldactie, Rabo Clubsupport en staat er een wijnactie op stapel. Samen met verschillende werkzondagen en extra repetities met het combo is de agenda voor alle betrokkenen de komende maanden meer dan gevuld!

Theaterkoor STEM

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze voorstelling (13-14-15 maart 2020, de Brink, Eerde) start begin december. Hou daarvoor de website en Facebookpagina in de gaten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden