BC ’67 start badminton-competitie met 12 teams

Foto: pixabay.com

BC’67-Veghel bestaat ruim 50 jaar en heeft al vele jaren speelmogelijkheden voor alle leeftijden en niveaus. De competitie gaat zondag 15 september van start. Veghel heeft in totaal 12 teams die ieder weekend competitie spelen. Bij de senioren speelt het 1e team 3e divisie landelijk. Met 5 jeugdteams is het duidelijk dat het goed gaat met de jeugdafdeling van de club. Er zijn 2 teams in categorie U13, 1 team in de categorieën U17, U15 en U11.

Op 15 september speelt het 1e team een uitwedstrijd tegen BBC ’77. Het Veghelse team bestaat uit Martijn Kuijpers, Harm van Rozendaal, Rebecca Verhofstadt en Kelly Verkooijen. De wedstrijd begint om 10.00uur en wordt gespeeld in sporthal Bocholtz, Wijngracht 9 in Bocholtz.

Clubdag

Op zondag 8 september was er een clubdag voor alle leden van BC’67-Veghel. Jong en oud waren te vinden op de Hazelberg in Veghel voor een sportieve middag met aansluitende barbecue. Op deze zonnige dag vermaakte iedereen zich prima met volleybal en een luchtkussen-hindernisbaan. De organisatie was blij met de sponsoring van supermarkt Jumbo. En zij kijkt terug op een geslaagde start van een mooi badminton-seizoen.

clubdag BC 67

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn welkom bij alle groepen. Er wordt gespeeld op de volgende dagen.

  • Jeugd: zaterdagochtend, dinsdagavond, donderdagavond.
  • Volwassenen: dinsdagochtend, dinsdagavond, donderdagavond.

Kijk op de website om te zien welke speelgroep het beste bij jou past.

Info

Meer informatie vindt u op de website www.bc67veghel.nl of mail naar het secretariaat D. van Roosmalen-Steenbakkers, [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden