Dag van de Scheiding

Foto: Hendriks Mediation

Vrijdag 13 september is de Dag van de Scheiding. Het is nog steeds zo dat 1 op de 3 getrouwde stellen uit elkaar gaat. Reden genoeg voor deze speciale dag waarop landelijke aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheiding.

Scheiden doe je niet zomaar en als het besluit genomen is, dan moet je over veel zaken nadenken. En dat terwijl je vaak in een emotionele achtbaan zit. Maar hoe ga je dan te werk en krijg je alles waaraan je moet denken wel goed in beeld? Dit kan door een afspraak te maken met Yvonne Hendriks van Hendriks Mediation.

Uit recent onderzoek blijkt dat 40% van de mensen die gescheiden zijn, bij nader inzien liever andere financiële afspraken hadden gemaakt. Yvonne vindt het daarom belangrijk om de geldzaken en de rest wat er bij een scheiding komt kijken goed te bespreken en de financiële gevolgen van een scheiding toe te lichten. Als er minderjarige kinderen zijn wordt er tevens een ouderschapsplan opgesteld waarin de afspraken over de kinderen worden vastgelegd.

Info

Wil je meer weten of een gratis intakegesprek plannen? Kijk dan op www.hendriksmediation.nl of bel  06-13821314.

Hendriks Mediation

Poort van Veghel 4942
5466 SB Veghel

06-13821314
[email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden