Zondag live in Cultuurcafé De Afzakkerij: Sticky Fingers (Stones Tribute)

Foto: Cultuurcafé De Afzakkerij

Elke zondagmiddag is er live muziek te beluisteren in cultuurcafé De Afzakkerij aan de Noordkade in Veghel. Wekelijks weer een andere stijl. Aankomende zondag op het podium de formatie Sticky Fingers.

De Rolling Stones tribute band Sticky Fingers brengt het Stones repertoire met de authentieke Stones sound uit het begin van de jaren ’70 rauw en onopgesmukt tot leven. Bekende en minder bekende songs komen sfeervol tot leven.

Sticky Fingers speelde in het voorprogramma van BLØF en Rowwen Hèze en was bij RTL 4 te zien op een motorfestival. Tijdens de nationale Week van de Geschiedenis trad de band op in een middeleeuwse kelder in Den Bosch: een knipoog naar het legendarische Stones concert in 1966 in Den Bosch.

De harde kern van de band, oprichter Harry van der Ven en zanger van het eerste uur Frans van Orsouw, vormde van meet af aan de drijvende kracht. Na een onderbreking van enkele jaren, waarin het accent op andere creatieve zaken lag, werd Sticky Fingers in 2017 nieuw leven ingeblazen. Harry en Frans, bassist Trevor Buckingham, drummer Dennie van der Steen en gitarist Anthony Sieben pakten hun instrumenten op en gaan tekeer als vanouds.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden