TTCV/van Herwaarden van start met grote overwinning

Foto: Hein Timmermans | TTCV/van Herwaarden

Met gematigde verwachtingen is TTCV/van Herwaarden aan het nieuwe seizoen begonnen. In een goed gevuld Tafeltenniscentrum werd afgetrapt tegen het Limburgse TTV Falco, dat ook in vorige competitie een geduchte tegenstander was. Het Veghelse team kreeg extra versterking met de komst van Alexandra Cano, die in haar jeugdjaren een succesvolle tafeltenniscarrière kende.

Na een sterke opening van Paul van Berkel volgde Cano meteen zijn voorbeeld. Zij verraste vriend en vijand met aanvallend spel, goede tempowisselingen en volle inzet voor elk punt. Henny Klerks kende een stroeve start, kreeg weinig vat op de wedstrijd en moest het punt aan zijn tegenstander laten. In het dubbelspel gaven Paul van Berkel en de vervroegd van vakantie teruggekeerde Maarten van Grinsven hun tegenspelers geen enkele kans.  Na de pauze met een tussenstand van 3-1, stoomde TTCV/van Herwaarden door. Cano maakte van haar debuut een compleet succes door ook haar resterende wedstrijden overtuigend te winnen, Klerks herstelde redelijk door toch een wedstrijdpunt te pakken en Van Berkel liet zich met zijn jarenlange routine niet verrassen.

Met deze 8-2 overwinning nestelt TTCV/van Herwaarden zich meteen aan kop van de ranglijst. In de volgende wedstrijd, vrijdag a.s. en  wederom in Veghel, moet TTCV/van Herwaarden tegen het onberekenbare TTC uit Tegelen deze koppositie verdedigen. Aanvang 20.00 uur in het Tafeltenniscentrum op het PWA sportpark.

TTCV

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen