Jumbo en Coop bereiden claim voor tegen Sligro

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Sligro Food Group heeft kennis genomen van een aankondiging van een mogelijke claim aan haar adres van het consortium Jumbo & Coop, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ aan dit consortium in 2018. In de fase na de transactie heeft de brutowinstmarge van EMTÉ zich volgens de kopers niet in lijn met hun verwachtingen ontwikkeld.

Sligro Food Group herkent zich niet in de verwijten die door het consortium rond dit thema aan haar adres worden gemaakt en neemt daar afstand van. De omvang van een mogelijke claim is hen in deze fase niet bekend.

Juridische procedure

Sligro Food Group bereidt zich voor op de volgende stappen in dit proces en ziet een eventuele juridische procedure met veel vertrouwen tegemoet.

Sligro

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden