Qmusic The Party XXL komt naar Veghel met Paul Elstak en Feestteam

Foto: Niels Janssens | Q2Events

Qmusic The Party FOUT komt zaterdag 7 december met een XXL editie naar Veghel! Ook zijn er optredens van Paul Esltak, Het Feestteam en natuurlijk de Qmusic dj’s. De Koekbouw aan de CHV Noordkade in Veghel zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Foute Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter. Scoor de laatste Early Bird tickets met korting!

Qmusic The Party XXL staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘Mamma Mia’, ‘Wondefull Days’.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht, meezingen met twee Qmusic dj’s en natuurlijk uit je dak gaan met optredens van Paul Elstak en het Feestteam! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. De Foute Party is een verkleedfestijn waar ruim 90% van de bezoekers altijd verkleed komt. Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen, maar wel een stuk gezelliger.

Laatste tickets met korting!

Kaarten zijn sinds een week verkrijgbaar en honderden zijn nu al verkocht. De organisatie raad daarom aan om op tijd kaarten aan te schaffen mocht je er bij willen zijn want op=op. Early Bird tickets zijn nu tijdelijk slechts €16 maar op=op, daarna kosten tickets €20. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.q2fouteparty.nl Qmusic The Party – FOUT XXL begint om 20:00 uur en duurt tot 02:00 uur. Toegang vanaf 18 jaar en meer informatie kun je vinden op website.

Reacties