Bakkerij Verhoeven opent bakkerswinkel, patisserie en bakkerscafé in één

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Vandaag, donderdag 26 september, opent bakkerij Verhoeven haar nieuwe winkel in de Kalverstraat in Veghel. En wat voor een winkel! Geruime tijd geleden is men gestart met de verbouwing. In de voormalige panden van Adecco en Game Media is een bakkerswinkel verrezen om U tegen te zeggen.

In de nieuwe winkel kunt u meekijken hoe het deeg wordt gekneed, het gebak met de hand wordt gemaakt en hoe de broodjes vers worden gebakken. Naast dagelijks vers brood in vele soorten en maten, kunt u in het bakkerscafé genieten van heerlijke belegde luxe broodjes, sandwiches, salades, een heerlijke kopje koffie of thee of een gezonde smoothie. Teveel om op te noemen.

Neem een kijkje in deze schitterende nieuwe zaak en laat u verrassen!

Bakkerij Verhoeven Bakkerij Verhoeven

Bakkerij Verhoeven Bakkerij Verhoeven

Menukaart

Bakkerscafé Verhoeven Bakkerscafé Verhoeven Bakkerscafé Verhoeven

Geschiedenis

In 1884 opende Johannes Verhoeven een bakkers- en kruidenierszaak aan het Heilig Hartplein in Veghel. In 1917 nam neef Adrianus het over. Vandaag de dag runt de vierde generatie, in de persoon van Frank Verhoeven, sinds 2008, samen met zijn compagnon Geert van der Hagen, het bedrijf.

Sinds 1995 is de zaak gevestigd in de Kalverstraat, in hartje centrum. Vandaag werd de volgende stap gezet in de geschiedenis van de familie Verhoeven.

Openingstijden

  • Maandag   08.00 – 17.30 uur
  • Dinsdag  08.00 – 17.30 uur
  • Woensdag  08.00 – 17.30 uur
  • Donderdag  08.00 – 17.30 uur
  • Vrijdag  08.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag   07.00 – 17.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden