Topcomedians in ‘De Brink’ in Eerde

Foto: De Brink Eerde

Op vrijdagavond 11 en 18 oktober a.s. is De Brink het comedypaleis van Eerde en omstreken. Zeven topcomedians komen hun beste grappen afvuren op het publiek. De hoofdact van deze avond mag je niet missen! Dat is niemand minder dan Steven Brunswijk, beter bekend als Braboneger.

Steven is op het moment één van de populairste stand-up comedians van Nederland. Hij was o.a. te zien bij Expeditie Robinson, Jensen, De TV Kantine, The Roast of Gordon op Comedy Central en Omroep Brabant. Hij valt natuurlijk erg op met zijn indrukwekkende verschijning in combinatie met zijn plat Brabants accent.

Verder komen er nog 6 andere topacts uit Nederland en België. Talenten die prijzen hebben gewonnen, diverse finales hebben bereikt of op grote festivals hebben gespeeld zoals Lowlands en Paaspop. De avond staat onder leiding van een professionele MC/Presentator. Met veel energie en improvisatievermogen krijgt u geen kans om bij te komen van het lachen. Een avondvullend programma van ruim 2 uur met de beste comedians van Nederland en België.

Op beide avonden spelen dezelfde comedians. Kom en geniet van deze avond. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat erg snel. Vol is helaas vol. Twijfel niet en reserveer snel tickets voor 11 of 18 oktober in De Brink in Eerde. Na de show is er een afterparty met een echte DJ.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Brink en kosten € 10,00

Aanvang is 20:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen