Kinderopvang ’t Kroontje gaat met de kinderen trainen voor ‘Kroontje 1 km’, de kortste afstand tijdens Krollenloop

Foto: t-Kroontje-Veghel

Kinderopvang ’t Kroontje is een plaats waar kinderen zich “thuis” voelen en ruimte krijgen om te groeien. Bij ’t Kroontje leggen ze de nadruk op een gezond beleid met veel sport en beweging, zodat de kinderopvang een meerwaarde is in de opvoeding.

Reden voor ’t Kroontje om zich dit jaar als naamgever te verbinden aan de kortste afstand van de Krollenloop, de Kroontje 1 km.

De kortste afstand van 1 kilometer maakt de Krollenloop toegankelijk voor de allerjongste sportievelingen (t/m 12 jaar). Loop samen met vriendjes en vriendinnetjes, klasgenoten, teamgenoten en (groot)ouders!

Afgelopen week is ‘t Kroontje extra actief geweest! Het was namelijk de Nationale Sport week. Er werd gesport in de gymzaal, men bezocht met de kinderen  sportclubs zoals de tafeltennisvereniging en de Judovereniging en op en rondom het Sportpark bedachten ze zelf beweegactiviteiten. Ook hebben de leidsters en kinderen van ‘t Kroontje de Kwiekroute ‘gelopen’.

Op zondag 3 november gaan zij nog een stapje verder. Tijdens de zesde editie van de Krollenloop loopt ’t Kroontje met een aantal medewerkers de 5 kilometer.

Doe mee

Lijkt het je leuk om samen met je vriendjes of vriendinnetjes mee te doen met de Kroontje 1 km tijdens de Krollenloop op zondag 3 november a.s. geef je dan snel op via [email protected]

Deelnemen aan de 1 km is gratis. Als je meeloopt met de leidsters tijdens Kroontje 1 km krijg je van ‘t Kroontje een shirt/hesje. Aan het eind van de ronde krijg je van de Krollenloop een medaille én er zijn prijzen te verdienen!

‘Hollen vur goei krollen’

Donderdag 3 oktober geven de leidsters de eerste training aan de kinderen. Hoe leuk is dat! ‘Hollen vur goei Krollen’ tijdens de buitenschoolse opvang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen