De Korfrakkers vecht zich naar eerste punt

Zaterdag stond voor De Korfrakkers de wedstrijd tegen Spes op het programma. Beide ploegen hadden nog geen punten gepakt deze competitie. Niets gaat vanzelf en dat is dit jaar zeker duidelijk.

Het goede gevoel was er voorafgaand aan de wedstrijd. Iedereen stond aan! Meteen in de 1e minuut viel dan ook de 1-0 Voor De Korfrakkers. Er werden mooie aanvallen gecreëerd maar de afronding was er niet. Het vertrouwen en het harde werken was er zeker wel. Het lukte De Korfrakkers niet om een gat te slaan. Aan beide kanten werden er weinig doelpunten gemaakt en de rust was 3-4.

Na de rust werd het vertrouwen meegenomen. Het bleef een spannende wedstrijd. De Korfrakkers was de betere ploeg maar dit werd niet in doelpunten zichtbaar. Met nog een paar minuten spelen keek De Korfrakkers tegen een 8-9 achterstand aan. Nog één keer met zijn allen werken naar de gelijkmaker. Één mooie actie naar binnen werd beloond met een strafworp die afgerond werd. Het smaakte deze wedstrijd naar meer, maar het eerste punt is er. En nog veel belangrijker: er werd hard en voor elkaar gewerkt.

Vol goede moed bereidt De Korfrakkers zich deze week voor op het ongeslagen Be Quick.