112

Politie vraagt getuigen zich te melden inzake overval tankstation Veghel

Foto: politie.nl

Op zaterdagavond 5 oktober 2019 werd een benzinepomp aan de Udenseweg overvallen. Een medewerkster werd vastgebonden terwijl de dader zijn slag sloeg.

Een medewerkster van het tankstation was rond 20.45 uur buiten aan het werk. Plots werd zij van achteren vast gegrepen door een persoon, die haar het magazijn in trok. Deze bond haar vervolgens vast en roofde enkele kasten leeg en pakte geld uit de kassalade. Vervolgens ging de dader er rond 21.00 uur vandoor. Toen de medewerkster zich wist te bevrijden belde ze de politie. Ze raakte niet gewond.

De politie is inmiddels een uitgebreid onderzoek gestart. De technische recherche deed sporenonderzoek en er is gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. Zaterdagavond is ook de politiehelikopter ingezet om in de omgeving uit te kijken naar de dader. Dat heeft geen direct resultaat opgeleverd.

Vragen

De dader droeg een opvallende roze broek onder zijn donkere kleding. Mogelijk dat deze een getuige is opgevallen. Dat kan ook het geval zijn met de zeer grote zwarte tas die de dader bij zich had. Deze was na de overval goed gevuld en dat kan getuigen natuurlijk ook opgevallen zijn. Verder droeg de dader donkere schoenen, een zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen. Het is onbekend of het een man of vrouw betrof. De dader vluchtte te voet vanaf de benzinepomp in de richting van Uden. Op het moment van de overval was het behoorlijk druk met verkeer op de weg bij de benzinepomp. Mogelijk dat één van de automobilisten de dader voor of na de overval heeft gezien.

De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets weten dat hier mee te maken heeft.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen