Team Moongirls uit Meierijstad uitgeroepen tot ‘Meest creatieve team’ tijdens Keukenbazen 2019

Foto: Gemeente Meierijstad

Team Moongirls, bestaande uit Floortje, Mare en Filiz, sleepte woensdagavond de prijs van het ‘Meest creatieve team’ in de wacht tijdens de finale van de Keukenbazen Battle in ‘s-Hertogenbosch. 

De finale bestond uit twee delen. Afgelopen zaterdag tijdens de Mega Live KookBattle, kookten de teams live hun gerecht voor de topjury en werden daarbij gecoacht door de chefkok uit hun gemeente. In het geval van het team uit Meierijstad was dat Alex van Rossum van De Gouden Leeuw in Veghel. Vanavond schoven de teams, ouders, koks, burgemeesters uit de deelnemende gemeenten en andere genodigden aan voor een feestelijk diner.

Tijdens de prijsuitreiking werd team Moongirls verrast met de prijs van het ‘Meest creatieve team’.

Jury-oordeel

“Het concept achter het gerecht is goed uitgedacht en de meiden kunnen het ook uitstekend vertellen. Zij zijn de Greta Thunbergs van Nederland: ze komen op voor het klimaat, door een gerecht te maken dat laat zien dat de zon, de maan, de sterren en de aarde prachtig zijn, en we daar zorgvuldig mee om moeten gaan. Ook de presentatie is heel bijzonder, een echt feest voor het oog.”

09-10-2019-Keukenbazen-Battle-05

09-10-2019-Keukenbazen-Battle-03

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen