Eerste verlies Skunk Heren 1

Na twee uitstekende winstpartijen mochten de Veghelse heren in een uitwedstrijd aantreden tegen Zaanstad. De Veghelaren hoopten vooraf stiekem op weer een overwinning, helaas werd het een flinke verliespartij waarbij het laatste puntje nog gepakt kon worden.

Skunk begon slap en keek meteen tegen een 5-0 achterstand aan. Echter door enkele goede service series werd dit ingelopen en konden de heren zelfs een voorsprong opbouwen. Enkele service series van Zaanstad zorgde ervoor dat de eerste set werd verloren. Set twee begon sterk, de service was met druk en de pass was op order. Een voorsprong van 4 punten in het midden van de set werd door een hoge foutenlast echter snel weggegeven en Skunk maakte geen moment meer kans op de setwinst. In set drie leek er bij de Veghelaren iets te zijn geknakt en viel het niveau onder de ondergrens. Skunk had zelf een hoge foutenlast en kon maar geen grip krijgen op de kracht van Zaanstad; de aanvallers op de hoek. In set vier werden aan beide kanten wat wisselingen gedaan en kon Skunk enigszins meekomen. Een kleine achterstand aan het eind van de deze set kon door een mooie service serie toch worden omgekeerd en kon Skunk toch nog een punt meenemen van deze verre uitwedstrijd.

Setstanden

25-22, 25-18, 25-13, 23-25

Vol aan de bak!

Komende week speelt Skunk wederom een uitwedstrijd, om 18:00 uur wordt gespeeld tegen Compean in Oostzaan. De Veghelaren zullen deze week vol aan de bak moeten om te zorgen dat ze een beter spel op de mat leggen.