Skunk Dames 1 kansloos tegen Avance uit Sambeek

Foto: Skunk

Op zaterdagavond 19 uur trad Skunk D1 aan tegen Avance D1. De eerste set kwam Skunk gelijk een paar punten achter en dit bleef de hele set zo. Skunk had weinig servicedruk, waardoor de tegenstander constant de middenaanvaller kon aanspelen en zij veel scoorden. Uiteindelijk kwam Skunk toch nog terug, maar trok Avance aan het langste eind.

In set 2 had Skunk D1 meer servicedruk en kwamen er serviceseries. Echter door vervolgens veel eigen fouten en snel spel van Avance werd er toch verloren.

De derde set was de beste voor de Veghelse dames en ze kwamen op voorsprong. Met veel enthousiasme en aanmoedigingen vanaf de kant werd er goed gespeeld en Skunk haalde het eigen niveau omhoog. Daarna werd er veel gescoord door Avance via de midden en buitenkant, waardoor Skunk toch op het einde verloor.

De vierde set werd er nog gestreden voor 1 punt, maar dit lukte niet. Volgende week speelt Skunk D1 in Alblasserdam voor een bekerwedstrijd tegen Sliedrecht Sport D3. Daarna een week vrij en op 2 november is iedereen uitgenodigd om te komen kijken in Sporthal De Bunders om 16.30 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen