Nieuwe expositie bij kunstgalerie ArteSoffitta in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zondag 3 november a.s. nodigt kunstgalerie ArteSoffitta aan de Stationsstraat in Veghel u graag uit voor de opening van de nieuwe expositie ‘See Me’.

Neem de tijd en kijk, kijk, kijk…. De tijd en beelden gaan zo snel, klik, klik en we zitten alweer in ons volgende scherm.

Voor deze expositie zijn er weer nieuwe kunstenaars met hun werken in galerie ArteSoffitta.

Eduard Linders met werken uit zijn nieuwe series Passage en BlueRoom, Rasim Huseynov met kleine portretten, Teis Albers met  Bouquetten, Inge Cremers met prachtige keramieken objecten en Pieternel Dekkers met de Cashel – Ireland serie.

Kortom te veel op op te noemen…Deze middag zijn de kunstenaars aanwezig om over hun werken te vertellen. Kunst moet je in het echt zien in een mooie ruimte met een glaasje…

Vaste kunstenaars

Natuurlijk zijn er ook werken van onze hun kunstenaars in de galerie. O.a. Anke Birnie – Ans Duppen – Mosab Anzo – Clemens Briels – Ewout Vis – Laura Hoek – Mohammad Aghla – Marianne van Heeswijk – Antoinette van Zoggel – Goof Kloosterman

Zondags open

Naast de gebruikelijke openingstijden, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur is ArteSoffitta ook open op zondag 8 en 22 december.

ArteSoffitta

Reacties