Jumbo haalt maaltijdpakket Shakshuka uit de schappen

Foto: jumbo.com

Jumbo haalt per direct het maaltijdpakket Shakshuka uit de schappen. Jumbo heeft tijdens een routine controle vastgesteld dat er verkeerdelijk een mix van peterselie en selderij toegevoegd is aan het maaltijdpakket Shakshuka (EAN 8718452394265) in plaats van peterselie. Hierdoor is het allergeen selderij niet vermeld op de verpakking. Jumbo vraagt klanten met een selderij allergie om het maaltijdpakket Shakshuka met het foute etiket en THT tot 8-11-2019 niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels.

Het consumeren van de genoemde producten kan mogelijk een gevaar vormen voor mensen met een selderij allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen het product zonder problemen consumeren.

Het betreft het volgende product:

Product: Jumbo maaltijdpakket Shakshuka
EAN code: 8718452394265
THT: 08-11-2019
Gewicht: 1300gram

Service aan klanten

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden