Opnieuw verlies heren Skunk

Na twee verliespartijen op rij moest Skunk aantreden tegen kampioenskandidaat Velo uit Wateringen. In een thuiswedstrijd hervonden de Veghelse heren zich na twee zeer slechte sets en wisten het nog spannend te maken. Meer dan één setwinst zat er helaas niet in.

De Veghelaren begonnen gelijk opgaand, bij een 9-10 achterstand verloren de Veghelaren echter het scorend vermogen. Waar bij Velo een passer-loper alles scoorde, scoorde bij de Veghelaren niks. Een kansloze eerste set was het gevolg. Ook in de tweede set herhaalde zich dit spelbeeld, een onmachtig Skunk kon niet op tegen de uitstekend spelende gasten uit Wateringen.

In de derde set kon Skunk ineens weer aanhaken. Waar bij Skunk enkele aanvallers weer scorend doorkwamen hadden de gasten uit Wateringen, mede door een omzettingen, ineens moeite om het punt te maken. Waar bij Skunk de servicedruk omhoog ging, ging deze bij Velo omlaag. Een verrassende setwinst voor de Veghelaren was het gevolg. In de vierde set bleef het spannend en was het stuivertje wisselen. Wellicht hebben de Veghelaren die set iets te voorzichtig gespeeld, de winst was uiteindelijk voor Velo.

Aankomende week speelt Skunk een uitwedstrijd tegen NVC uit Nieuwegein. Gezien de stand zal dit een kans zijn voor de Veghelaren om weer een overwinning te pakken. Om 15:00 uur wordt gespeeld in sporthal Merwestein.