Skunk Dames 1 boekt mooie maar moeizame overwinning

Zaterdag stond voor de dames van Skunk de uitwedstrijd tegen SOMAS/Activia op het programma.

De eerste set kwam Skunk DS1 moeilijk op gang, er werd geprobeerd te anticiperen op de goede service van SOMAS/Activia, dit ging erg moeizaam. Het zorgde voor twee verspilde time-outs en een achterstand van 11-3. Dit eindigde dan ook in een 25-14 verlies.

De tweede set werd weer begonnen met vol vertrouwen bij de dames van Skunk. Dit was ook duidelijk te zien in het samenspel, er werd goed gebruik gemaakt van alle aanvalster waardoor de tegenstanders flink op het verkeerde been werden gezet. Deze set liepen de dames van Skunk uit, en wonnen met 17-25.
De derde set begon Skunk weer met een achterstand. De lange pauze door uitval van een speelster met een knie blessure van SOMAS/Activia bracht de Veghelse dames ook niet veel goeds. Deze set liep uit tot een verlies van 25-19.
Ook de vierde set begon moeizaam, het liep erg gelijk op tussen de teams. Door de goede communicatie en samenspel won Skunk deze set met 22-25.
De vijfde set begon Skunk erg sterk, maar ook SOMAS/Activia begon met veel vechters lust aan deze set. Het ging halverwege de set vrij gelijk op, maar door een goede service reeks en een paar goede aanvallen trok Skunk aan het langste eind, en wonnen de set met 10-15.
Hierdoor is de eerste winst van de competitie vastgesteld. Een moeizame, maar mooie 2-3 overwinning!
Volgende week spelen de dames om 16.30 uur in sporthal De Bunders, Veghel. Tot dan!