Stilstaan bij elk kind dat gemist wordt!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. 

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is, of voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Je kind blijft immers je kind, voor altijd in je hart en gedachten!

Samen gedenken en herinneren

Op Wereldlichtjesdag organiseert een werkgroep bestaande uit een aantal vrijwilligers een bijeenkomst voor nabestaanden en andere belangstellenden, om stil te staan bij dit verlies. Dit samenzijn vindt plaats in de Kloosterkapel van Annahof-St.Barbara, Eerdsebaan 1a te Wijbosch-Schijndel.

De Kloosterkapel wordt sfeervol verlicht. Met gedichten, live muziek en mooie woorden wordt stilgestaan bij elk kind dat we moeten missen. Daarnaast is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en warme chocomelk. U hoeft zich niet vooraf aan te melden voor die avond.

De naam van uw kind kan genoemd worden als u dat wenst. Indien u dit wenst, kunt u de naam van uw kind aanmelden via het mailadres: [email protected] of [email protected] (ook voor verdere informatie).

Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom.

Wereldlichtjesdag zondag 8 december

Locatie: De Kloosterkapel van Annahof-St.Barbara, Eerdsebaan 1a te Wijbosch-Schijndel (ingang achter bij de parkeerplaats Annahof).

Inloop vanaf 18.00 uur. Aanvang 18.30 uur – 20.00 uur

De vrijwilligers verwelkomen graag iedereen op deze bijzondere avond!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden