De Korfrakkers verliest openingswedstrijd in de zaal

De Korfrakkers reisde voor de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie af naar het Brabantse Reusel. Dit tweetal speelde de zaalfinale van afgelopen seizoen. Die werd gewonnen door Rosolo na verlenging door een golden goal. Nu speelden ze tegen elkaar in de openingswedstrijd.

De meiden uit Erp begonnen sterk, maar misten helaas veel kansen. Rosolo ging efficiënter om met hun schotpogingen. Zij maakten dan ook het eerste doelpunt. Het bleef een tijdje spannend, maar in een periode van onscherpte bij De Korfrakkers liep Rosolo uit naar 11-3.

De 2e helft begon De Korfrakkers scherp en lieten in de eerste 18 minuten slechts 3 goals door. Helaas kwamen de Erpsen in de aanval niet vaak genoeg tot scoren. Hierdoor kon Rosolo verder uitlopen en eindigde de wedstrijd met een score van 22-6.

Helaas met 0 punten, maar des te meer vastberaden om volgende week de sterren van de hemel te spelen, keerden ze terug naar Erp.