Skunk Dames 1 boekt moeizame overwinning

Zaterdag 16 november trad Skunk Dames 1 in eigen huis aan tegen Hajraa Dames 2.

Skunk DS1 begon de eerste set meteen sterk. Verdedigend werd er veel van de grond gehaald en een aantal goede reddingen zorgden voor mooie punten. Toch wist de tegenstander voldoende tegengas te geven waardoor de set gelijk op bleef lopen. Skunk trok echter aan het langste eind en won deze set met 25-23.

In het begin van de tweede set liep het weer gelijk op. Door een goede servicereeks wist Hajraa DS2 echter uit te lopen in het midden van de tweede set. Skunk wist deze achterstand niet meer in te halen en de set werd dan ook verloren met 15-25.

De derde set begon Skunk weer beter in het spel te komen. Helaas was het niet voldoende en werd deze set afgegeven met 20-25.

Skunk begon vastbesloten om te winnen aan de vierde set. De servicedruk was beter en aanvallend werd er veel gescoord. Het goede spel zorgde voor een eindstand van 25-19 in deze set.

In de beslissende vijfde set kwam Skunk al snel op achterstand. Een combinatie van servicedruk, mooie aanvallende acties, goed verdedigend werk en aanmoedigingen vanaf de kant zorgden er echter voor dat deze achterstand werd ingehaald. Aan het einde van de set begon Skunk zelfs uit te lopen en deze set werd dan ook gepakt met 15-9.

Deze bevochte 3-2 overwinning zorgt ervoor dat de 3 punten in Veghel blijven. Komende week speelt Skunk DS1 in Gennep tegen Flamingo’s DS2.