Dames Skunk 1 tonen veerkracht in bizarre wedstrijd

Foto: Petra de Waal | VV Skunk

Zaterdag 23 november traden de dames van Skunk aan tegen Flamingo’s DS2 uit Gennep. Een wedstrijd waarin de Veghelse dames hun veerkracht toonden. Na een bijna kansloze achterstand weten zij toch het tij te keren en valt alles op zijn plek in de beslissende 5e set.

De eerste set begonnen de dames uit Veghel vrij moeizaam. De service liep niet en er werd ingehouden aangevallen. Deze set verloor Skunk met 25-15.

De tweede set werden de neuzen weer dezelfde kant op gericht. Er kwam meer vertrouwen en Skunk liet dit zien in hun spel. Echter door een aantal eigen fouten, werd het einde van de set naar Gennep toegetrokken, dit zorgde voor een setverlies van 26-24.

Skunk werd even flink wakker geschud door de voorgaande sets. Het goede spel van de tweede set werd voortgezet in de derde set. Gennep begon meer fouten te maken en er zat minder variatie in hun spel. De meiden uit Veghel konden hierdoor beter anticiperen op hun aanval. Na flink wat aanmoediging vanaf de kant werd deze set binnengesleept met 25-27.

Set 4 werd met veel enthousiasme begonnen, waardoor hun eigen spel veel meer naar voren kwam. Dit zie je dan ook duidelijk in de uitslag, 19-25.

Daar is ie dan weer; set nummer 5. Deze verliep niet heel anders dan set 4, en werd goed afgemaakt met  13-15. De dames van Skunk geven hun supporters wel waar voor hun geld.

Volgende week speelt VV Skunk DS1 tegen TFC DS1 in Odiliapeel om 16.00 uur.

Skunk Veghel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen