De Korfrakkers houdt de punten in Erp!

Na een moeizame start vorige week tegen Rosolo ging De Korfrakkers zondag 24 november met een positief gevoel de wedstrijd in tegen Swift.

Het begin van de wedstrijd was voor De Korfrakkers. Al in de eerste minuut werd de 1-0 gescoord. In de tweede minuut werd het 1-1 en vanaf dat moment breidde De Korfrakkers haar voorsprong uit. Ze stonden er als een team en gingen door tot het einde. De bereikte ruststand was 10-5 in het voordeel van De Korfrakkers.

De tweede helft begon De Korfrakkers met een verminderde focus. Er werd snel een time out aangevraagd om de Erpse dames bij elkaar te halen om weer sterk het veld in te stappen. Vanaf dat moment waren de Erpse dames weer gefocust en vielen de scores goed. Swift gaf niet op maar De Korfrakkers bleef steeds een paar punten voor op de Limburgse dames uit Velden. De punten bleven in Erp met een eindstand van 19-13.

Volgende week, zondag 1 december, staat Prinses Irene op het programma om 14:00 uur in Nistelrode. Daar kunnen de dames van De Korfrakkers weer met een goed gevoel tegen aan gaan.