Joppe Sprinkhuizen van Sillyfox uitgeroepen tot Chef van het Jaar

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Joppe Sprinkhuizen van restaurant Sillyfox is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het Jaar werd uitgereikt aan Ralph Hermans en Jennifer Silvius van Restaurant Rantrée in Maastricht. Marjolein van der Ham van Orangerie de Pol in Doetinchem mag zich Gastvrouw van het Jaar noemen.

JRE-Nederland is een vooraanstaande restaurantvereniging waarin jonge en ambitieuze ondernemers zich hebben verenigd en wil met deze awards opvallend pndernemerschap belonen. Bijzonder aan deze onderscheidingen is dat de winnaars zijn gekozen door de leden zelf.

De prijzen zijn maandag 25 november uitgereikt tijdens de algemene ledenvergadering en het eindejaarsdiner bij Restaurant Marrees in Weert.

Chef van het Jaar

Chef van het Jaar Joppe Sprinkhuizen is eigenaar van restaurant Sillyfox in Veghel. De talentvolle chef opende in 2017 zijn eigen zaak, nadat hij ervaring heeft opgedaan bij onder andere Hof van Deurne, Restaurant Onder de Boompjes* en De Treeswijkhoeve** in Waalre.

Sillyfox-08

Sillyfox-03

Sillyfox-02

Sillyfox-01

Sillyfox-06

Sillyfox-05

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden