Feestelijke start bouw nieuw kantoorgebouw Vanderlande

Foto: Katja Jansen Manager Corporate Communications and PR

Op donderdag 28 november is onder grote belangstelling de bouw van het nieuwe kantoorpand van Vanderlande officieel gestart door het slaan van de eerste paal door de burgemeester van Meierijstad, Kees van Rooij, samen met Vanderlande’s Financieel Directeur, Herman Molenaar, en bouwpartner Van de Ven.

Vanderlande breidt haar campus met dit nieuwe kantoor verder uit om de groei van het bedrijf te kunnen faciliteren en het stijgende aantal medewerkers een passende werkomgeving te bieden. Het gebouw, zes kantoorverdiepingen hoog en 13.400 vierkante meter groot, gaat plaats bieden aan circa 800 medewerkers en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Het zal tevens beschikken over een multifunctioneel restaurant met 400 plekken, een fitnessruimte en een outdoor bootcamp area.

Er is bij de ontwikkeling van het gebouw veel aandacht besteed aan duurzaamheid, waarbij Vanderlande streeft naar het BREEAM ‘Outstanding’ certificaat. Energieneutraal bouwen is dan ook een strategische keuze, omdat de onderneming hiermee een gezonde werkomgeving en aanzienlijke energiebesparingen kan bereiken. Andere beslissingen m.b.t. het ontwerp en de inrichting van het nieuwe gebouw zijn gemaakt in samenwerking met een jonge referentiegroep om aan de wensen en eisen van de brede Vanderlande-familie te voldoen en ze een toekomstbestendige plek te geven.

“Ons nieuwe gebouw is ontworpen om teamwork te bevorderen en ervoor te zorgen dat onze campus in Veghel een plek is waar we continu klantgericht kunnen werken, snel van elkaar leren en innoveren,” zegt Herman Molenaar. “Deze inspirerende werkomgeving zal een positieve bijdrage leveren aan de medewerkerstevredenheid en mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. ”

Vanderlande

Vanderlande

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden