Skunk Dames 1 wint van directe concurrent

Foto: Petra de Waal | VV Skunk

Zaterdag 30 november speelden de dames van Skunk een wedstrijd tegen directe concurrent TFC D1 in Odiliapeel. Een wedstrijd die met 3-1 werd gewonnen door de Veghelse dames. En alweer de 4e overwinning op rij.

De eerste set ging in het begin nog gelijk op, maar halverwege de set hadden de dames geen antwoord op hun service. Ondanks een tweetal time-outs kreeg Bart zijn dames niet op het gewenste niveau om terug in de wedstrijd te komen. Mede door onnodige foutjes werd deze set verloren en moest de rug gerecht worden om de wedstrijd nog om te draaien.

De tweede set werd begonnen in een iets andere opstelling en dat leek te helpen, Skunk vocht nu voor elk puntje en er ontstond een gelijk opgaande wedstrijd met prachtige lange rally’s, dan weer een puntje voor TFC, dan weer eentje voor Skunk en dat laatste gebeurde steeds meer. Skunk leek op rozen te zitten, maar TFC legde zich er niet bij neer en met moeite werd deze set gewonnen.

De derde set was er eentje waarbij Skunk de  lakens uit deelde, al zag het daar in het begin nog niet naar uit. Maar toen kreeg Evienne  de servicebeurt en die draaide in haar eentje de hele stand om met maar liefst 10 servicepunten. Ondanks twee time-outs van TFC was ze niet te stoppen en liep Skunk uit naar een comfortabele voorsprong en ook door goed samenspel werd deze belangrijke set gewonnen, zodat Skunk met 1-2 voor stond.

De vierde set ging in het begin gelijk op, maar door een sterke service, goede aanvallen en bloks namen de dames uit Veghel langzaam maar zeker weer een aardige voorsprong. TFC gaf niet op en knokte zich terug in de wedstrijd, zodat weer leuke en lange rally’s te zien waren. Langzaam maar zeker vochten beide teams zich naar het einde van deze set, waarbij Skunk slagvaardiger was als de tegenstander. Tegen het einde van deze set trok Skunk aan het langste eind en werd er verdiend gewonnen.

Setstanden

25-17, 21-25, 13;25 en 21-25

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen de naaste buren uit Uden, Ze hebben de smaak nu te pakken.

Komt dat zien om 16.30 uur in sporthal De Bunders, de dames kunnen elke steun gebruiken.

Skunk Veghel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden